6947368111 Δημ. Χόνδρου 0, Σέρρες info@oiagros.gr
hero image


 

Οίαγρος
Ηλίας Ομηριάδης - Οργάνωση Εκδηλώσεων - Ηχητικά - Φωτισμός Εκδηλώσεων - Θεατρικές Παραστάσεις - Συναυλίες - Παραδοσιακές Φορεσιές - Σέρρες

 

Η εταιρία "Οίαγρος" ιδρύθηκε το 2017 με τον στόχο να δημιουργεί και να υλοποιεί πολιτιστικές δράσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Το Γραφείο Πολιτιστικών Δράσεων "Οίαγρος" προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που εγγυώνται την άρτια οργάνωση και υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων κάθε είδους.

Το Γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας για να αναλάβει τον σχεδιασμό και την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, δίνοντας έμφαση στη σωστή προώθηση και διαφήμιση, καθώς και στην άρτια υλοποίησή τους. Με εμπειρία στον παραδοσιακό χορό, διδάσκουμε χορούς από όλες τις περιοχές και εθνοτικές ομάδες της Ελλάδας, διαθέτοντας πιστοποιημένους εκπαιδευτές με πανεπιστημιακή εξειδίκευση και επιστημονική κατάρτιση.

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης μας υπηρεσίας, ασχολούμαστε με την εύρεση και εξασφάλιση κάθε είδους χρηματοδότησης και χορηγιών, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα κάθε εκδήλωσης στις οικονομικές αλλά και συμφέρουσες λύσεις για εσάς.

Το παραδοσιακό μας βεστιάριο διαθέτει πάνω από 500 παραδοσιακές φορεσιές, γνήσια κομμάτια και πιστά αντίγραφα, προς ενοικίαση. Επιπλέον, με ένα υπερσύγχρονο μουσικό στούντιο ηχογραφήσεων, δημιουργούμε μουσικές παραγωγές κάθε είδους και παρέχουμε τον χώρο προς χρήση για μουσικές πρόβες.

Σε συνεργασία με πολλούς μουσικούς και μουσικά σχήματα, παρέχουμε μουσική επένδυση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς και υπηρεσίες ηχητικής κάλυψης και φωτισμού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση και το στολισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για ιερά μυστήρια και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η "Οίαγρος" παρέχει επίσης οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων για ενήλικες και παιδιά σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και φυσικά τοπία, υπό την επίβλεψη διαπιστευμένου και επίσημου ξεναγού του υπουργείου τουρισμού.

Όλες οι παροχές υπηρεσιών μας καλύπτονται από όλα τα νόμιμα παραστατικά (αποδείξεις – τιμολόγια), εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα στη συνεργασία μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο αξέχαστες πολιτιστικές εμπειρίες.