6947368111 Δημ. Χόνδρου 0, Σέρρες info@oiagros.gr
hero image


 

Διδασκαλία Παραδοσιακών Χορών
Οίαγρος - Ηλίας Ομηριάδης - Οργάνωση Εκδηλώσεων - Ηχητικά - Φωτισμός Εκδηλώσεων - Θεατρικές Παραστάσεις - Συναυλίες - Παραδοσιακές Φορεσιές - Σέρρες

 

Το Γραφείο Πολιτιστικών Δράσεων "Οίαγρος" στις Σέρρες αντιπροσωπεύει μια πηγή εξαιρετικής γνώσης και πολυετούς εμπειρίας στον χώρο του παραδοσιακού χορού. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από ειδικευμένους δασκάλους με πλούσια πανεπιστημιακή εκπαίδευση και διαρκείς επαγγελματικές επιμορφώσεις, έχει ως στόχο να διδάξει και να διατηρήσει την πολυπολιτισμική πλοκή των παραδοσιακών χορών της Ελλάδας.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία μας:

  • Πολυδιάστατη Εκπαίδευση: Οι δασκάλοι μας διδάσκουν χορούς από όλες τις περιοχές και εθνοτικές ομάδες της Ελλάδας, διασφαλίζοντας έτσι την πληροφόρηση και τη διατήρηση της πολιτιστικής ποικιλομορφίας.
  • Εξειδίκευση και Επιστημονική Προέλευση: Το προσωπικό μας έχει αποκτήσει εξειδίκευση μέσω πανεπιστημιακών σπουδών και διαθέτει βαθιά γνώση του παραδοσιακού χορού. Η επιστημονική τους προέλευση ενισχύεται με συνεχείς επαγγελματικές επιμορφώσεις μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων, εξασφαλίζοντας ότι παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.
  • Πιστοποιημένη Ποιότητα: Καταθέτουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας με περηφάνια, διαθέτοντας πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν την ποιότητα της υπηρεσίας μας. Αυτό δείχνει την δέσμευσή μας για την αρτιότερη διδασκαλία του παραδοσιακού χορού.

Με αφοσίωση στην πολιτιστική κληρονομιά και με τον σεβασμό προς την ποικιλομορφία της, το Γραφείο Πολιτιστικών Δράσεων "Οίαγρος" προσφέρει ένα πλούσιο περιβάλλον μάθησης για όσους αναζητούν τη συνδυασμένη εμπειρία της παράδοσης και της τέχνης.